12 echipe de hochei de copii au participat in zilele de 14 si 15 decembrie la a treia editie a turneului Tiriac Trophy 2019, disputand in total 48 de meciuri. In cadrul competitiei au participat 230 de sportivi care fac parte din echipele sustinute de Fundatia Tiriac: Telekom, Dedeman, Skoda, Allianz-Tiriac, Simona Halep si cluburile: Tigers Braila, Steaua Rangers, Triumf Bucuresti, Olimpia Ploiesti, Olimpia Girls, Dunarea Galati si Husky Bucuresti.

„De trei ani organizam acest turneu si de fiecare data ma bucur sa constat ca jucatorii sunt mai buni si mult mai pregatiti. Este un eveniment asteptat de copiii din echipele de hochei pentru ca au posibilitatea sa concureze intre ei si sa se bucure de rodul muncii lor. Fiecare meci petrecut pe gheata a fost unic, pentru ca fiecare echipa are propria strategie si tactica. Aceste doua zile au fost emotionante atat pentru jucatori, cat si pentru parinti si antrenori. Impreuna ne-am bucurat de rezultatele frumoase si progresele demonstrate de fiecare echipa in parte ”, a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.

Sambata, 14 decembrie, turneul Tiriac Trophy 2019 a luat startul cu meciurile disputate de echipele de hochei la categoriile de varsta U6, U8 si U10 (fete): Dedeman, Skoda, Simona Halep, Steaua Rangers, Tigers Braila, Olimpia Girls, Olimpia Ploiesti, Husky si Dunarea Galati. Duminica, 15 decembrie, gheata Patinoarului Tiriac-Telekom Arena a gazduit competitiile la categoria de varsta U10. Astfel, in cea de-a doua zi au evoluat echipele Telekom, Allianz-Tiriac, Steaua Rangers, Husky Bucuresti, Triumf Bucuresti, Olimpia Ploiesti, Dunarea Galati si Tigers Braila.

Festivitatile de premiere au avut loc la sfarsitul ambelor zile de competitie si au fost oficiate de domnul Ion Tiriac alaturi de reprezentantii Fundatiei Tiriac.

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurandu-se de spectatori si sustinatori ai echipelor inscrise in competitie.