Marius Marian a preluat conducerea retelei Tiriac Auto in calitate de CEO, incepand cu luna curenta. Marius Marian s-a alaturat grupului Tiriac inca din 2003, fiind un profesionist cu peste 16 ani de experienta in industria auto.
Timp de doi ani Marius Marian a detinut pozitia de COO in cadrul companiei Tiriac Auto, fiind responsabil de cresterea performantelor operationale ale retelei. De asemenea, a ocupat pozitia de Director de Vanzari la Premium Auto, Importator Jaguar Land Rover (2003 – 2009), urmata de pozitia de Director General la dealerul Jaguar Land Rover Bucuresti (2009 – 2016).

’’Obiectivele de viitor ale companiei Tiriac Auto sunt orientate catre cresterea performantelor noastre comerciale si operationale, prin continuitate si evolutie, acestea fiind directiile pe care le voi urmari in calitate de CEO Tiriac Auto. Vom continua sa dezvoltam afacerea in mod durabil. Am incredere in echipa Tiriac Auto si impreuna suntem preocupati sa imbunatatim permanent calitatea produselor si serviciilor de vanzare si post vanzare oferite clientilor nostri, menite sa corespunda exigentelor acestora. Un alt obiectiv prioritar este dezvoltarea diviziei Tiriac Auto Rulate, parte integranta a businessului Tiriac Auto. Avem una dintre cele mai extinse retele auto din tara, o echipa calificata, capacitati reale operationale si beneficiem de sinergiile create la nivelul Grupului Tiriac. Sunt convins ca aceste avantaje ne vor ajuta sa raspundem cerintelor clientilor nostri”, a declarat Marius Marian.