Tiriac Leasing devine partenerul de leasing al platformei www.autocritica.ro – un nou suport online construit in jurul nevoii cititorilor auto de a primi informatii echidistante, independente si de calitate, lansat astazi, 2 martie 2021.

Definit ca un proiect mass-media liber, autocritica.ro reprezinta un hub care aduce impreuna unele dintre cele mai valoroase si experimentate voci ale presei auto din Romania. Abordarea diferita, calitativa, fara accente pe volumul de trafic sau pe comercializarea de publicitate in-site au reprezentat factorii care au determinat asocierea Tiriac Leasing in acest proiect.

Platforma include o sectiune de tip „showroom”, care afiseaza in timp real toate modelele auto disponibile pe piata locala. Tiriac Leasing pune la dispozitia utilizatorilor informatii si oferte de leasing pentru orice autovehicul prezentat in platforma. Utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a solicita direct de la consultantii Tiriac Leasing oferte de finantare personalizate.
Acelasi principiu se aplica si rubricii “test drive”, ce prezinta autovehiculele testate de catre echipa redactiei autocritica.ro.
Tiriac Leasing este unicul furnizor de leasing asociat noii platforme, punand la dispozitie oferte de finantare pentru orice marca auto.