Tiriac Leasing, unul dintre liderii pietei de leasing din Romania, parte a Grupului Tiriac, sustine transmiterea online, in timp real, a concertelor care se desfasoara la Bucuresti, Sala Mare a Ateneului Roman, in cadrul editiei 2018 a Concursului International George Enescu, ce are loc in perioada 1 – 23 septembrie a.c.

Recitalurile de muzica clasica oferite de unii dintre cei mai talentati tineri muzicieni ai momentului, la nivel mondial, vor putea fi vizionate pe site-ul companiei Tiriac Leasing, la adresa tiriacleasing.ro/festivalenescu, pe site-ul Televiziunii Române – enescu.tvr.ro si tvrplus.ro si pe site-ul oficial al festivalului  – festivalenescu.ro.

“Asocierea cu evenimentele culturale din sfera muzicii clasice devine o traditie pentru Tiriac Leasing. Dupa sustinerea editiei din 2017 a Festivalului George Enescu, prezenta Tiriac Leasing ca partener al Concursului International George Enescu este cat se poate de fireasca. In acest fel, continuam sa punem la dispozitia publicului experiente inedite, prin sustinerea tinerelor talente muzicale in cadrul unor manifestari culturale de cel mai inalt rang”, a declarat Mircea Dihel, Director General Tiriac Leasing.