In perioada 10 – 20 octombrie 2019, Tiriac Leasing ofera promotii speciale pentru vizitatorii Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2019: 4 plinuri de combustibil gratuite si oferte pentru marcile Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover si Jaguar la incheierea contractelor de leasing financiar.

Oferta promotionala ce include 4 plinuri de combustibil gratuite, in limita a 250 EUR cu TVA inclus, poate fi accesata la aplicarea dosarelor de leasing pentru orice marca de autovehicul si se cumuleaza cu restul promotiilor in curs. Conditia este ca dosarul sa intre in analiza pana la data de 20 noiembrie si sa fie incheiat in baza unei oferte primite in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2019.

De asemenea, in cadrul evenimentului auto, Tiriac Leasing aduce oferte speciale pentru marcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover si Jaguar.

La incheierea contractelor de leasing financiar pentru modelele Hyundai, clientii Tiriac Leasing obtin dobanda preferentiala, 3 revizii cadou si asigurare CASCO gratuita timp de 6 luni la o perioada de finantare de minim 36 de luni.

In cazul ofertelor pentru autoturismele Mercedes-Benz, vizitatorii salonului se bucura de dobanda preferentiala si asigurare CASCO gratuita timp de 6 luni la accesarea finantarii pe o perioada de minim 36 de luni.

Totodata, contractele de leasing financiar aferente marcilor Jaguar si Land Rover beneficiaza de 0,99% dobanda si asigurare CASCO gratuita timp de 6 luni la finantarile pe un an.

Ofertele prezentate in cadrul salonului se adreseaza persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate.

Consultantii de vanzari ai companiei Tiriac Leasing vor fi prezenti, pe toata durata derularii evenimentului, pentru consiliere si informatii suplimentare, in standul Tiriac Auto.