In cadrul celei de-a saptea editii a Galei Forbes – Best Office Buildings – The New Way of Life & Work – 25 februarie 2021, Tiriac Tower, proiect dezvoltat de Tiriac Imobiliare, a fost premiat de catre profesionistii din domeniu pentru Cea mai noua aparitie in zona zero a districtului de business al Capitalei.

Amplasata in Piata Victoriei, cladirea de birouri Clasa A se incadreaza in peisajul urban al Bucurestiului prin design modern si solutii constructive inovatoare. Crearea unui mediu sustenabil pentru chiriasi este preocuparea constanta a echipei Tiriac Imobiliare. Atat alegerea partenerilor de a-si desfasura activitatea in Tiriac Tower, cat si premiul Forbes reflecta standardele de calitate si eficienta cu care se identifica Grupul Tiriac.

‘’ Acest premiu valideaza, deopotriva munca sustinuta a echipei Tiriac Imobiliare, cat si pe cea a partenerilor sai, implicare si profesionalism demonstrat in dezvoltarea proiectului Tiriac Tower’’, a declarat Razvan Enache, CEO Tiriac Imobiliare.