Stejarii Collection, extensia Stejarii Clubul Rezidential, cel mai reprezentativ reper al cluburilor rezidențiale din București, a fost premiat la categoria „Proiectul rezidențial al anului” în cadrul galei SEE Property Forum Award Ceremony.

Pentru întreaga echipă această distincție reprezintă mai mult decât un premiu. Reprezintă recunoașterea efortului depus în crearea unei noi faze de succes Stejarii prin care oferim siguranță și confort rezidenților noștri în cel mai premium complex rezidențial din București. Totodată, este o motivație de a continua să realizăm proiecte imobiliare etalon” , a declarat Răzvan Enache, Managing Director, Țiriac Imobiliare.

Complexul Stejarii Collection oferă spre închiriere 198 de apartamente premium în zona de Nord a Bucureștiului și va fi dat în folosință în prima jumătate a anului 2023. Stejarii Collection reprezintă faza a doua a complexului Stejarii Clubul Rezidential, dat în exploatare începând cu anul 2010, fiind un reper al unei comunități internaționale, dintre care aproximativ 60% locuitori de etnie română. Complexul este dispus în Pădurea Băneasa și funcționează în sistem de închiriere de apartamente premium.

Gala anuală de decernare a premiilor SEE Property Forum s-a desfășurat în data de 25 octombrie și a premiat cele mai bune proiecte rezidențiale ale anului în curs, precum și cele mai importante tranzacții din piața românească. Câștigătorii au fost selectați de un comitet de juriu format din 23 de profesioniști de top din domeniul imobiliar.

Pentru categoria „Proiectul rezidențial al anului”, la care a fost desemnat câștigător Stejarii Collection, au fost nominalizate proiecte imobiliare care au fost finalizate recent sau sunt în stadiu de finalizare, luându-se în considerare unicitatea și impactul fiecăruia. Concurenții Stejarii Collection din cadrul acestei categorii au fost: Marmura Residence (Prime Kapital), One Herestrau Towers (One United Properties) și Atria Urban Resort (Atria Urban Resort).

Ediția 2022 a competiției galei SEE Property Forum reprezintă un concurs cu o valoare de mare anvergură pentru domeniul imobiliar, fiind totodată un etalon incontestabil al excelenței în zona de real estate.