Retea Dealeri
Importatori
Țiriac Collection

Țiriac Auto

 

Țiriac Auto este cea mai extinsă rețea de distribuție și service auto din România.

Compania deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șase dintre cele mai cunoscute mărci auto existente pe piață: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi. Dealerul auto comercializează atât vehicule noi, cât și rulate.

Rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto asigură accesibilitate și servicii de calitate în orice colț al României. În fiecare dintre reprezentanțele Țiriac Auto showroom și service, consilieri pasionți de domeniul auto, profesioniști și implicați, sunt gata să ofere soluții adaptate nevoilor clienților. Totodată, locațiile service Țiriac Auto sunt autorizate și pregătite să efectueze reparații unui portofoliu extins de mărci auto.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.tiriacauto.ro

RMB Inter-Auto

 

Inființată în 1993, RMB Inter Auto este în prezent reprezentant zonal pentru șapte dintre cele mai importante mărci de pe piața auto: Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Land Rover, Jaguar și Mazda. Compania este membră a Țiriac Auto, cea mai extinsă rețea de dealeri și service auto la nivel național.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.inter-auto.ro

Casa Auto Iași

 

Casa Auto este prezentă de peste 15 ani în Iași. Valorile companiei sunt hărnicia, tenacitatea, viziunea, seriozitatea și o sinceră pasiune pentru industria auto.
Compania reprezintă cu succes în Iași branduri auto renumite, precum: Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi și Smart.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.casaautoiasi.ro

 

 

Casa Auto Timișoara

 

Casa Auto Timișoara este centru autorizat de vânzări și service pentru mărcile Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford și Hyundai.

Cu o prezență pe piața locală de peste 20 de ani și cu o structură organizatorică și servicii aliniate la standarde europene, Casa Auto Timișoara este unul dintre cei mai apreciați dealeri în comercializarea și servisarea auto din zonă.

Gama de servicii puse la dispoziția clienților cuprinde: vânzări de autovehicule noi, soluții de finanțare și asigurări, sistemul de vânzare trade in/buy-back. Serviciile post vânzare includ: comercializarea de piese de schimb și accesorii, întreținere și reparații, efectuarea de revizii periodice în perioda de garanție și post garanție, operații de tinichigerie/vopsitorie, consiliere pentru daune 24/24, mașină la schimb etc.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul  www.casaautotimisoara.ro.

Cu 27 locații de producție dispuse pe patru continente, cu peste 6.000 de locații showroom în 193 de țări și cu o producție anuală de peste 4 milioane de unități, Hyundai Motor Company este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața auto mondială, ocupând locul 5 în topul celor mai vândute mărci auto din lume.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.hyundai-motor.ro

 

M Car Trading, Distribuitor General Mitsubishi Motors pentru România, face parte din portofoliul de companii al Grupului Țiriac, o referință în mediul de business românesc. Deschiderea oficială a M Car Trading a avut loc în septembrie 2003.
Rețeaua reprezentanțelor autorizate Mitsubishi Motors s-a dezvoltat treptat, în prezent existând 21 de puncte de lucru (showroom & service) pe teritoriul României.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.mitsubishi-motors.ro

 

 

 

 

Începând din ianuarie 2004, mărcile Jaguar și Land Rover sunt oficial reprezentate în România de către Premium Auto, parte a Grupului Țiriac. Comercializarea unor branduri premium precum Jaguar și Land Rover, cu o tradiție de peste 75 de ani, implică aplicarea unor standarde superioare de calitate în toate serviciile oferite clienților.

Pentru mai multe informații, vizitați site-urile www.jaguar.ro si www.landrover.ro

 

 

 

 

ROMCAR

 

Înființată în decembrie 1992, Romcar, parte a Grupului Țiriac, este cunoscută pe piața autohtonă drept compania care a adus și consacrat marca Ford în România.
Începând cu luna august 2010, Romcar își reorganizează activitatea și se concentrează asupra distribuției naționale de piese și accesorii aftermarket și originale pentru toate mărcile auto existente pe piața românească.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.romcar.com

 

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește peste 170 de modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Galeria este singurul loc din lume unde vizitatorii pot admira toate modelele Rolls-Royce Phantom ale seriei I-VI, produse până în anul 1972, precum și exemplare ce au aparținut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone.

În plus, pasionații pot experimenta virtual 360° galeria Țiriac Collection și mașinile expuse, oricând și oriunde, prin descărcarea aplicației mobile pentru iOS sau Android de la adresa http://app.tiriaccollection.ro/

Situată pe Calea Bucurestilor nr. 298, în Otopeni, galeria Țiriac Collection este deschisă publicului de vineri până duminică, între orele 10:00 – 19:00.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.tiriaccollection.ro