ȚIRIAC AIR

 

Înființată în 1997, Țiriac Air a devenit cel mai prestigios operator charter specializat în servicii VIP și corporate. În plus, compania deține și un terminal business. Țiriac Air operează cu o flotă formată din 2 avioane și un elicopter, echipate la cele mai înalte standarde de confort și siguranță.

Compania oferă o gamă integrată de servicii. Serviciile charter permit clienților alegerea itinerariului, beneficiind de flexibilitate în ceea ce privește orele de plecare și sosire, precum și de un număr mare de aeroporturi pentru rutele directe.

Terminalul Țiriac Air beneficiază de toate resursele necesare pentru a maximiza confortul clienților săi. Operarea printr-un terminal privat, altul decât cel de pasageri pentru cursele regulate, garantează intimitate și confort, asigurând reducerea semnificativă a timpului de așteptare în aeroport.

Compania oferă servicii de mentenanță a aeronavelor la cele mai înalte standarde, deținând singurul centru autorizat din Europa de Est pentru întreținerea elicopterelor Agusta.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul  www.tiriacair.ro.