Tiriac Imobiliare
Proiecte rezidentiale
Centre de afacere
Shopping and leisure

 

Țiriac Imobiliare a debutat pe piața de real estate din România în anul 1994, prin înființarea Fergus Construct Internațional, prima companie de real estate a Grupului Țiriac. Grupul Țiriac Imobiliare s-a diferențiat încă de la început prin valoarea pe care a adus-o proiectelor sale, sub forma calității de necontestat, cât și a stilului inovator de dezvoltare, fiecare proiect bucurându-se de o viziune fără compromisuri. Dezvoltarea sa ulterioară a atestat pe deplin abilitățile Grupului ca un dezvoltator puternic în domeniul imobiliar și al construcțiilor. Pentru viitor, Țiriac Imobiliare are în plan dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare – de tip rezidențial, comercial, centre de afaceri sau showroom-uri auto multi-brand, localizate în București și marile orașe din țară.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.tiriacimobiliare.ro.    

Complexul este localizat în nordul capitalei, o zonă de top recunoscută pentru atractivitatea sa (în vecinătatea celor două aeroporturi – Băneasa și Otopeni – și a zonei comerciale Băneasa), în mijlocul unei păduri de stejari de 200 de ha.

Clubul rezidențial Stejarii integrează 8 clădiri, cu un total de 285 de apartamente, ce au de la 2 până la 7 camere. Apartamentele prezintă o serie de facilități și servicii unice pe piața imobiliară din România și din Europa de Est.

În vecinătatea clubului rezidențial este localizată gradinița IOANID Preschool International Education (IPIE), care se adresează persoanelor care locuiesc sau îşi desfașoară activitatea profesională în zona de nord a Bucureştiului. IPIE beneficiază de un spaţiu modern și prietenos, cu o grădină de peste 2.000 mp, în inima pădurii Băneasa. Gândită pentru copiii cu vârste cuprinse între 18 luni și 5 ani, dispune de o echipă de cadre didactice cu un standard educațional și profesional ridicat, vorbitori nativi de limba engleză, psihologi și experți în educație. IOANID Preschool International Education implementează un curriculum național britanic, predarea fiind în limba engleză.

Complexul este localizat în Băneasa, pe Str. Jandarmeriei nr.14.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.stejarii.ro      

 

Cartierul german este un proiect imobiliar rezidențial dezvoltat de Ţiriac Imobiliare și de compania germană LBBW Immobilien. Ansamblul rezidențial se întinde pe o suprafață de 68.230 mp, dintre care mai mult de 41% reprezintă spații verzi și de agrement. Cele 489 de apartamente sunt distribuite în 48 de clădiri cu 3, 4 sau 5 etaje și doar 1, 2 sau 3 apartamente pe nivel. Astfel, cei care aleg Residenz beneficiază de un grad sporit de confort și intimitate. Apartamentele au între 2 și 5 camere și suprafețe cuprinse între 66 şi 185 mp – varianta de apartament exclusivist de tip penthouse.

Ansamblul dispune de următoarele facilități:

– 320 de locuri de parcare în garaje subterane și peste 300 de locuri de parcare exterioare pentru rezidenți și pentru vizitatori;

-478 de spații de depozitare situate la subsol;

-grădiniță privată Kinder Residenz;

-acces controlat în complex – 2 intrări monitorizate în permanență;

-lifturi Schindler, cu o capacitate de 8 persoane, în fiecare clădire;

-spălătorie ecologică;

-agenții bancare;

-salon de înfrumusețare;

-clinică stomatologică;

-cabinet notarial;

-discount-market LIDL;

-pub;

-carmangerie;

-parc, teren de sport și loc de joacă pentru copii.

Residenz este situat în Chitila, Şos. Banatului nr 14.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.residenz.ro

 

 

CENTRE DE AFACERE

 

ȚIRIAC TOWER

 

Ţiriac Tower este o clădire office de Clasa A amplasată în Piaţa Victoriei, la 200 de metri de sediul Guvernului. Clădirea acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.364 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuși pe 12 etaje și parter. Adițional spațiilor de lucru și comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, dușuri și vestiare, stații de alimentare pentru mașinile electrice, precum și aproximativ 700 metri pătrați de terase verzi.

 

 

CENTRUL ȚIRIAC

 

  Centrul Țiriac acoperă o suprafață de 5.705 mp construiți, din care 4.842 mp utili. Clădirea include subsol, parter plus 5 etaje și a fost definitivată în noiembrie 2003. Centrul Țiriac este situat pe Șoseaua Nordului, București.

 

 

 

CENTRUL NOUVEAU

 

Definitivat în martie 2002, centrul de afaceri Nouveau acoperă o suprafață de 7.058 mp construiți, din care 5.366 mp utili, și dispune de subsol, parter și 5 etaje superioare. Centrul este situat în zona Lipscani, București.

 

 

CENTRUL VAMA POȘTEI

 

Centrul de afaceri din Giulești are o suprafață utilă de 3.673 mp, include parter și 3 etaje și dispune de 31 de locuri de parcare supraterane. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.tiriacimobiliare.ro

SHOPPING AND LEISURE

18 locații showroom auto în București, Brașov, Constanța, Bacău, Suceava, Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și Otopeni.

Două construcții, în Piatra Neamț și Târgu Mureș, ce deservesc Metro Punct șși Centrul Praktiker, clădiri care dispun de 50, respectiv 350 de locuri de parcare.

HPIM0089.JPG

Pentru mai multe informații,vizitați site-ul www.tiriacimobiliare.ro